Mesin pipa Extruder Bidirection Raidial Vertical

Katrangan singkat:

Rainbow Tech nggawe Seri mesin pipa beton Bidirectional sing dipikirake karo para produsen. Desain komponen sing ramah pangguna ngidini akses gampang kanggo layanan, perawatan rutin lan ganti lampiran sing cepet. Wektu ngresiki dikurangi amarga kurang akeh tumpahan. Cangkang landasan pit baja nyuda wektu instalasi dadi mesin luwih cepet.


Detail Produk

Tag Produk

Rainbow Tech nggawe Seri mesin pipa beton Bidirectional sing dipikirake karo para produsen. Desain komponen sing ramah pangguna ngidini akses gampang kanggo layanan, perawatan rutin lan ganti lampiran sing cepet. Wektu ngresiki dikurangi amarga kurang akeh tumpahan. Cangkang landasan pit baja nyuda wektu instalasi dadi mesin luwih cepet.

Ndhuwur mesin pipa RCC sing digunakake kanggo produksi pipa Drainase lan produksi pipa beton Kering.
Peralatan mesin pipa beton precast bisa ngasilake pipa saluran pembuangan konkrit
pipa limbah beton, inspeksi sadurunge, manholes lsp, sing digunakake ing proyek infrastruktur lemah

Saiki perusahaan kita bisa ngasilake kabeh jinis cetakan pipa sendi,
kayata Flush Joint (Butt Joint), Rubber Ring Joint, interlocking joint, belled socket, in-wall joint, meksa nindakake perkara pipa, Jacking pipa lan liya-liyane yen ana syarat khusus, kita uga duwe kemampuan kanggo adat sing cocog
mesin pipa beton kanggo pelanggan
Mesin pipa RCC Extruder Radial Extruder nggabungake teknologi nggawe pipa canggih karo Sistem Pipa Kepala Bidirectional Roller sing berpengalaman kanggo ngasilake pipa kanthi ikatan konkrit kawat, pemadatan sing luwih apik lan tampilan luar biasa. Bisa ngasilake pipa kanthi dawa seragam kanthi detail sendhi lan kualitas ing njero lan njaba. Nguatake masalah corak kandhang diilangi, nyebabake kekuatan produk sing luwih dhuwur.

Mesin nggawe pipa Beton Radial Press Vertikal, Iki minangka mesin pipa sing paling populer kanthi diameter 300-1200mm, dawane 1-3m.  

Otomatisasi sing luwih dhuwur, lan kapasitas gedhe, ora ana bubur sajrone produksi gampang dioperasikake, lan sithik tenaga kerja, mung mbutuhake perawatan alami, supaya bisa cepet nyetak. luwih disambut dening para pelanggan ing saindenging jagad. Sistem elektronik lan sistem hidrolik kabeh nggunakake kontrol digital, nambah kinerja nangani lan akurasi kontrol kabeh mesin.  

Bakal dadi pilihan paling apik kanggo nggawe diameter cilik Pipa RCC 300-1200mm.

mesin kasedhiya ing rong model:
• mesin kanthi diameter 12 "- 48" (300 mm - 1200 mm) kanthi dawa maksimal 8 'utawa 12' (2,5 m utawa 3,5 m)
• mesin kanthi diameter 12 "- 60" (300 mm - 1500 mm) kanthi dawa maksimal 8 '(2,5 m) utawa 12' (3,5 m
Dawa mesin liyane kasedhiya nalika dijaluk

Piranti counter-rotasi, roller-head, alat kompak kompak konkrit lan dikontrol sistem kontrol teknologi canggih.

  • Produksi pipa beton sing cocog karo kabeh standar internasional:
  • pipa beton
  • pipa beton bertulang baja
  • pipa prebed
  • pipa jacking
  • pipa inti silinder baja (PCCP) dawane nganti 6 m
  • dhiameter nominal saka DN 225 mm nganti DN 1600 mm
  • dawane nganti 3500 mm
  • wektu ganti ganti cekak njamin panggunaan mesin paling luweh.
  • ora ana corak kurungan
  • pemadatan program-kontrol.
  • sistem kontrol proses terintegrasi.
  • jugangan mesin cethek.
  • opsi tambahan: derek otomatis, sistem lantai obah, pengujian pipa lan penanganan palet dasar.

Motor listrik sing dikontrol kanthi frekuensi bebarengan karo transmisi gir spur mutakhir ngasilake kacepetan sing tepat lan torsi dhuwur kanggo asil pemadatan paling apik. Mesthi ngirit energi lan kanthi level swara minimal

Jumlah beton diitung sadurunge, kanthi sistem kontrol proses sing dirancang kanthi tliti lan diwenehake kanthi jumlah lan tarif sing tepat kanggo proses pemadatan. Asil kasebut minangka kualitas konkrit sing terus-terusan dhuwur saka soket nganti spigot. Akurat sing bisa dibaleni kapan wae.

Alat pemadatan minangka dhasar saka pemadatan. Amarga gerakan puteran counter, kandhang penguatan dipasang kanthi sampurna dening beton lan corak kandhang minimalake. Mesthi kabeh komponen dirancang kanggo jangka panjang.

FITUR
Roller Bidirectional Kepala Sistem Drive
Sistem drive rollerhead Bidirectional kalebu loro drive transmisi hidrostatik independen kanggo nguatake rollerhead lan longbottom. Sistem kasebut kalebu rong komponen utama - unit drive crosshead lan unit daya silang. Unit tenaga silang dipasang ing bingkai mesin ing level conveyor kanggo nyedhiyakake transfer daya sing efisien menyang silang lan akses gampang kanggo layanan lan pangopènan.

Nyekel Hopper lan Conveyor
Kapasitas hopper nyekel adhedhasar ukuran mesin, lan hopper nampilake sudhut bunder kanggo nyegah penumpukan materi. Kasedhiya liner opsional kanggo nambah aliran material, nggampangake ngresiki lan nambah umur Hopper. Conveyor kasebut didorong kanthi hidrolik kanthi rol dhukungan sabuk sing ditutup pabrik lan dilumasi kanggo operasi bebas perawatan. Déwan conveyor dipasang ing rol lan diposisikan kanthi hidraulik dening supervisor mesin kanggo pakan bahan paling luwes ing rollerhead. Sabuk conveyor tipe seamless kanthi ujung cetakan nyegah tumpahan material.

Majelis Turntable
Meja putaran puteran nduweni rol dhukungan tapered ing keliling lan rakitan roller tengah kanggo pusat lan dhukungan. Tabel kasebut ana rong potong, gumantung saka model mesin, lan kalebu stasiun nggawe pipa kanthi potongan sing tepat kanggo piring centering ngisor ing ngisor kanggo ngganti lampiran sing cepet. Meja putar didhukung kanthi positif nganggo motor gir listrik. Plat dek nutupi area ing antarane meja putar lan lantai tanduran kanggo nggampangake ngresiki.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk