Warta Industri

  • Detil pangopènan lan pangopènan welder kandhang

    Pitakon 1: Kepiye cara nyuda nyandhang tukang las kandhang? 1. Biasane pabrikan mesin las kandhang nganggo bagean nalika digunakake. Kanggo nyuda nyandhang ing antarane bagean, kita kudu nggatekake rincian, supaya kinerja mesin las kandhang bisa digunakake, lan staf ...
    Waca liyane
  • Cara kanggo nyuda panggunaan kantong plastik

    Gunakake maneh kantong plastik: pilih sawetara kanthong plastik sing kuwat lan gawanen ing tas sampeyan supaya sampeyan bisa blanja nganggo tas dhewe tinimbang sing disedhiyakake ing toko. Kantong plastik sing bisa digunakake maneh gampang digawa (bisa uga ana ing kanthong cilik utawa uga saku!), Lan yen nggawa sawetara maneh, sampeyan bisa tuku ...
    Waca liyane
  • Cara nggawe Pancing lan gesper

    Bidang Teknis: Panemuan kasebut gegayutan karo kait-lan-loop sing nyambung paling ora rong bagean, kayata sabuk karo anggota ngarep. Latar mburi: Gandheng-lan-gesper minangka jinis tali, tali, lan bagean liyane sing dirancang supaya bisa diluncurake kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi. Clasp yaiku ...
    Waca liyane
  • Tong sampah fiberglass

    FRP minangka bahan komposit polimer (basa Inggris: Fiberglass Reinforcde Plastics utawa FRP). Wadah koleksi sampah sing digawe saka bahan iki yaiku tong sampah fiberglass. Bahan FRP pisanan digunakake ing bidang pertahanan nasional, aerospace, penerbangan, lan lapangan liyane. Kanthi kamajuan ilmu pengetahuan lan ...
    Waca liyane
  • Tujuane Meijer yaiku "ngluwihi tas" lan nyuda sampah plastik

    Meijer makarya karo pengecer panganan lan obat-obatan liyane, gabung karo aliansi kasebut minangka mitra pendukung, lan nggawe maneh tas ritel kanggo mbantu nyuda sampah plastik. Aliansi kasebut diluncurake ing musim panas kanggo nyoba opsi tas blanja plastik sing bisa digunakake saiki digunakake dening pengecer gedhe ing saindenging negara ....
    Waca liyane