Cara nggawe Pancing lan gesper

Bidang Teknik:

Penemuan kasebut gegayutan karo hook-and-loop sing nyambung paling ora rong bagean, kayata sabuk karo anggota ngarep.

Latar mburi: Gandheng-lan-gesper minangka jinis tali, tali, lan bagean liyane sing dirancang supaya bisa diluncurake kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi.

Genggaman kasebut wiwitane digunakake kanggo tali, tali utawa sing padha karo macem-macem derajat ekstensi, kayata suspender kanggo bayi lan macem-macem tas ransel.

Tujuan saka penemuan saiki yaiku nyedhiyakake hook-and-buckle sing luwih apik sing bisa diatasi lan dilonggarkan kanthi tangan. Objek liyane sing ditemokake saiki yaiku ngusulake pancing sing mekanisme kunci ora kena pengaruh, utawa mung mung sawetara, kanthi gaya saka strip tetep utawa sing padha.

Keuntungan liyane saka pancing miturut penemuan saiki yaiku komponen pancing ditampilake, yen tetep, duwe sifat pusat lan kanggo nuduhake manawa pancing kasebut dikunci kanthi eksplisit.

Kunci uga dipercaya supaya clasp ora bisa dibukak kajaba kanthi intervensi sing disengaja, lan nalika kekuwatan sing nyebabake pengikat piranti tetep tumindak ing arah ngunci, pengikat dikonfigurasi supaya clasp bisa ditrapake kanthi pengikat, gaya ing genggaman nduweni komponen, lan mula kekuwatan kasebut duwe efek integral ing genggaman.

Fungsi kunci rong kaloro bagean sing wis dipisahake nanging tetep dikendhaleni sawise bagean kasebut digawa menyang posisi ngunci, mula bisa dingerteni karakter sing nyenengake miturut panemuan. Kajaba iku, fungsi ngunci disusun ing bagean sing nggawe lengen klambi.

Pancing lan gesper miturut penemuan bisa digunakake kanthi macem-macem tujuan, kayata sabuk sabuk lan punggung kanvas, tas lan sapanunggalane, kanggo ngencengi kendharaan, dolanan lan kreta bayi sing bisa dilipat, uga sandhangan lan olahraga, Sabuk transmisi lan sabuk ing peralatan santai.

Mangkene bagean utawa rong bagean saka genggaman bisa dadi bagean integral saka bagean sing bakal digunakake. Piranti kasebut miturut panemuan lan implementasine piranti duwe ciri sing dituduhake ing aplikasi paten iki.


Wektu kiriman: Apr-09-2021