Detil pangopènan lan pangopènan welder kandhang

Pitakonan 1: Kepiye cara nyuda panggunaan tukang las kandhang?
1. Biasane pabrikan mesin las kandhang nganggo bagean nalika digunakake. Kanggo nyuda nyandhang ing antarane bagean, kita kudu nggatekake rincian supaya kinerjamesin las kandhang bisa digunakake, lan staf sing ngoperasikake mesin las kandhang kudu kenal karo Operate mesin kanthi trampil, nguwasani kinerja lan proses operasi mesin, lan bisa ngatasi masalah nalika mesin kasebut ora normal, supaya bisa urip mesin las kandhang.

2. Sajrone operasi pabrikan mesin las kandhang, tindakake kanthi ketat prosedur lan nglarang kakehan beban, sing ora mung bakal nambah nyandhang ing antarane bagean, nanging uga nyepetake kerusakan mesin las kandhang.
3. Nalika ngoperasikake mesin las kandhang, ora pareng nyepetake kacepetan produksi supaya bisa ningkatake efisiensi kerja, sing bakal nyebabake nyandhang mesin ing mesin lan mengaruhi umur mesin kasebut.
Pitakonan 2: Kepiye supaya gagal mesin las kandhang sajrone operasi?
1. Kaping pisanan, operator saka mesin las kandhang pabrikan kudu duwe teknologi sing ahli, lan bisa ngerti kinerja mesin las kandhang, lan bisa ngatasi masalah nalika ana kahanan sing ora normal, supaya ora ana kerusakan mesin las kandhang.
2. Nindakake karya inspeksi pra operasi sadurunge ngoperake tukang las kandhang, priksa manawa saben stasiun lan komponen ana ing jajaran kerja normal, lan laporake kelainan kanthi tepat wektu.
3. Pakaryan kakehan dilarang sajrone operasi tukang las kandhang. Pakaryan sing kakehan ora mung bakal nambah panggunaan ing antarane bagean, nanging uga gampang nyebabake kerusakan las las.

4. Ing padinan, mesin las kandhang pabrikan kudu njaga mesin las kandhang kanthi rutin, supaya bisa nambah umur layanan lan nyuda kedadeyan sing gagal.
Ing ndhuwur minangka sawetara pitakon sing wis diurutake dening pabrikan mesin las kandhang kanggo sampeyan. Muga-muga bisa menehi pitulung luwih akeh. Yen artikel iki durung ngatasi keraguan sampeyan, sampeyan bisa langsung pesen ing situs web kanggo ngandhani, staf kita bakal mutusake Kita bakal nate mangsuli, matur nuwun dhukungan.


Wektu kiriman: Apr-20-2021