Warta

  • Detil pangopènan lan pangopènan welder kandhang

    Pitakon 1: Kepiye cara nyuda nyandhang tukang las kandhang? 1. Biasane pabrikan mesin las kandhang nganggo bagean nalika digunakake. Kanggo nyuda nyandhang ing antarane bagean, kita kudu nggatekake rincian, supaya kinerja mesin las kandhang bisa digunakake, lan staf ...
    Waca liyane
  • Cara kanggo nyuda panggunaan kantong plastik

    Gunakake maneh kantong plastik: pilih sawetara kanthong plastik sing kuwat lan gawanen ing tas sampeyan supaya sampeyan bisa blanja nganggo tas dhewe tinimbang sing disedhiyakake ing toko. Kantong plastik sing bisa digunakake maneh gampang digawa (bisa uga ana ing kanthong cilik utawa uga saku!), Lan yen nggawa sawetara maneh, sampeyan bisa tuku ...
    Waca liyane
  • Cara nggawe Pancing lan gesper

    Bidang Teknis: Panemuan kasebut gegayutan karo kait-lan-loop sing nyambung paling ora rong bagean, kayata sabuk karo anggota ngarep. Latar mburi: Gandheng-lan-gesper minangka jinis tali, tali, lan bagean liyane sing dirancang supaya bisa diluncurake kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi. Clasp yaiku ...
    Waca liyane
  • Tong sampah fiberglass

    FRP minangka bahan komposit polimer (basa Inggris: Fiberglass Reinforcde Plastics utawa FRP). Wadah koleksi sampah sing digawe saka bahan iki yaiku tong sampah fiberglass. Bahan FRP pisanan digunakake ing bidang pertahanan nasional, aerospace, penerbangan, lan lapangan liyane. Kanthi kamajuan ilmu pengetahuan lan ...
    Waca liyane
  • Pengetahuan babagan tas Skip

    Langsung tas, kaya jenenge, yaiku tas sampah. Tas cilik nggawa kenyamanan kanggo ewonan rumah tangga. Iki uga menehi jaminan penting kanggo nglindhungi lingkungan lan uga fasilitase daur ulang lan ngurutake. Kantong sampah umume digawe saka plastik, dene plastik ...
    Waca liyane
  • Tujuane Meijer yaiku "ngluwihi tas" lan nyuda sampah plastik

    Meijer makarya karo pengecer panganan lan obat-obatan liyane, gabung karo aliansi kasebut minangka mitra pendukung, lan nggawe maneh tas ritel kanggo mbantu nyuda sampah plastik. Aliansi kasebut diluncurake ing musim panas kanggo nyoba opsi tas blanja plastik sing bisa digunakake saiki digunakake dening pengecer gedhe ing saindenging negara ....
    Waca liyane
  • Baote Asbes Pembuangan Asbes—- Pangobatan Sampah Asbes

    Pabrik tas sampah Asbes - Tuku tas limbah asbes kanthi rega sing kompetitif ing Baote. Kabeh produk stok bakal dikirim kanthi cepet. Kita ora mung ngirim tas asbes ing saindenging Eropa, nanging uga luwih adoh. Saliyane tas nyopot asbes, kita uga ...
    Waca liyane
  • Mesin Pengupas Kacang Kacang Profesional — zx-dl1

    Kita wis sukses nggawe perjanjian kerja sama karo agrimachinery Italia kanggo adol peelers kacang wiyar kita khusus ing Eropa. Peeler kacang wiyar kita nggunakake teknologi paten lan ...
    Waca liyane
  • Pangembangan sajarah lan pancegahan mesin nggawe pipa

    Produk utama mesin pipa semen yaiku pipa ekstrusi radial ekstrusi vertikal, peralatan getaran mandrel posisi siji lan kaping pindho, peralatan getaran mandrel culvert persegi, mesin las rolling otomatis rangka, mesin las gulung, mesin las bolong, ...
    Waca liyane
  • Fitur lan pancegahan teknis

    Prinsip kerja mesin pipa semen ekstrusi radial vertikal kaya ing ngisor iki: nggunakake gerakan putar poros utama mesin pipa, ngekstraksi beton garing liwat endhas ekstrusi kanggo ngasilake pipa beton semen lan pipa beton bertulang kanthi cara mbentuk bebarengan ...
    Waca liyane
  • Proses nggawe pipa ekstrusi radial vertikal

    Proses nggawe pipa ekstrusi radial vertikal minangka salah sawijining proses kanggo nggawe pipa pembuangan beton lan beton bertulang, utamane ngasilake pipa diameter cilik kanthi diameter 300 - 1200. Keuntungan sing paling gedhe yaiku yen kacepetan produksi cepet banget, output yaiku .. .
    Waca liyane
  • BAOTE CONCRETE PUMP WASHUT BAG

    BAOTE CONCRETE PUMP WASHUT BAG ---- PRODUKSI KONGRES KONKRET PROFESIONAL ING Jagad! Apa tas bathi beton? ---- Bag Washout Beton nyedhiyakake solusi cepet lan gampang kanggo ngemot kabeh limbah limbah beton. Kantong mung diselehake ing ...
    Waca liyane