pengikat

Katrangan singkat:

Produk utama kita yaiku Bolt (baut Hex, baut Lag, baut kreta, baut U, baut struktur, baut Foundation, baut Non-standar); Sekrup (sekrup Kayu, sekrup drywall, sekrup mesin, sekrup pengeboran, dan sekrup non-standar); Kacang-kacangan (Kacang Hex, kacang kunci, kacang tutup, kacang wing, Kacang kunci lan kacang sing ora standar); Rod Utas; Mesin cuci (Mesin cuci datar, mesin cuci spring) haft Poros, Pin, bagean rigging lan akeh produk perangkat keras liyane. Mesthi wae kita uga bisa ngasilake produk miturut gambar lan conto pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

Panggunaan: Struktur baja, multi-lantai, struktur baja bertingkat tinggi, bangunan, bangunan industri, jalur kereta api, uap baja, menara, stasiun listrik, lan bingkai lokakarya struktur liyane

Kabeh barang digawe saka baja karbon, paduan lan stainless steel (SS304, SS316….), Aluminium, kuningan utawa bahan khusus liyane. 

Kanggo ngrampungake, kita nyedhiyakake Plain, Ireng, Ireng Oksida, Dilapisi Seng, Seng Kuning, Seng Bening, HDG, Dacromet lan jinis liyane.

Prodhuk kasebut diproduksi sesuai karo DIN933, DIN931, DIN938, DIN961, DIN960, DIN558, DIN601, UNI5911, ABSI-ASME B18.2.1, ISO4014: 1999, ISO4017: 1999, ISO4016: 1999, ISO4018: 1999, ISO8765: 1999, ISO8676: 1999, AS / NZS 1110; AS / NZS1111, DIN 934, DIN 555, ANSI B18.2.2, BSW, JIS B1181, lsp utawa spesifikasi sing ora standar utawa ora cocog karo kebutuhan pelanggan, ing biji 4,8, 6.8, 8.8, 10.9, 12.9, A2-50, A2-70 lan A4-70.

Kita wis nyiyapake hubungan bisnis karo pelanggan profesional ing Amerika Utara, Eropa, Australia lan Asia. Pabrik kita bisa ngasilake 1000 ton saben wulan, mula bisa njamin wektu pangiriman kanggo para pelanggan.
    Kita terus nyekel konsep operasional- "Tulus, pengabdian, kreativitas, inovasi", njupuk dalan pangembangan profitabilitas kanthi pandhuan manajemen ilmiah, kepuasan pelanggan, lan kualitas paling dhuwur. 
    Kita terus nyekel konsep "Kualitas urip, para pelanggan luwih dhisik", lan ngarep-arep bisa maju bareng karo para klien. Teknik canggih, gaya kerja sing tepat lan dalan pangembangan profitabilitas kualitas mesthekake manawa proses kita, wiwit saka saham lan pabrik sing adol, bisa digunakake kanthi efisien.

Sugeng rawuh ing pabrik, kita bakal menehi sampeyan sambutan! Muga-muga bisa nggawe kapal hubungan jangka panjang perusahaan sampeyan!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk