Kantong washout beton

Katrangan singkat:

Kantong pencuci pompa beton cocok kanggo pompa baris & boom. Ukuran biasa 175 * 104 * 37cm, 182 * 107 * 41cm, 110 * 110 * 49cm, 107 * 107 * 110cm, 51 * 49 * 51cm. (20 "* 20" * 19 ", 43" * 43 "* 19", 42 "* 72" * 16 ", 42" * 42 "* 43".) Saiki kita umume ngasilake jinis Australia, jinis Amerika, Kanada jinis tas cuci pompa beton, tas campuran siap, Tas ngilangi puing-puing umum, tas pambungkus corong.


Detail Produk

Tag Produk

Apa sampah limbah beton? Ing meh kabeh situs konstruksi, panyedhiya beton diwajibake kanggo ngresiki peluncuran utawa ngompa hopper sadurunge ninggalake situs kasebut. Sampah limbah sampah iki dadi kuwat lan dadi masalah lingkungan lan ora nyenengake para pekerja kanggo ngresiki.

Tim BAOTE bisa OEM akeh jinis Kantong Washout Beton kanggo pelanggan. Kantong Washout Pump nyedhiyakake solusi cepet lan gampang kanggo ngemot kabeh limbah limbah beton. Kantong mung dilebokake ing sangisore chute utawa hopper lan bubur ana ing lapisan plastik / polietilen ing tas kasebut.

Nalika beton wis disetel, tas kasebut bisa ditarik nganggo loop sing dibangun kanggo transportasi sing aman lan gampang menyang lokasi offsite. Kabeh tas wis diuji kanthi lengkap lan duwe beban kerja sing aman ing ngisor iki.

Sawise disetel, ing Kantong Washout Betonlan isine nggawe produk sekunder sing fleksibel kanggo digunakake ing tembok taman mobil, tembok penahan sithik utawa senyawa sing ditunjuk. Kantong kasebut cocog kanggo digunakake ing aplikasi kayata Konstruksi Sipil, Konstruksi Dalan & Konstruksi Komersial

Kantong kasebut bakal dikirim menyang situs karo kontraktor sing tanggung jawab kanggo cranage & penempatan & penghapusan.

Napa kerja sama karo BAOTE TEAM kanggo ngasilake Beg Washout Beton? TIM BAOTE duwe pengalaman produksi tas bathi 4 taun. Kita bisa nyedhiyakake rega sing kompetitif kanggo para pelanggan. Kita uga bisa menehi layanan purna jual sing apik banget kanggo para pelanggan. Sambutan perusahaan penghapusan sampah beton karo kita, kita bakal menehi katrangan babagan tas lan menehi tawaran apik!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk