Mesin Peeling wiyar

Katrangan singkat:

Mesin peeling kacang wiyar ZX-DL1 wiji khusus kanggo mesin peeling kacang jembar, efisiensi tinggi tanpa polusi. Sawise dikupas, kita bisa entuk kacang sing jembar ing awak.
Kekuwatan mesin iki nggunakake 380V, 50hz, 5.5KW kanthi bahan stainless steel 304. Mesin pengupas kacang buncis Vicia bisa digunakake kanggo wektu sing suwe tanpa karat lan gampang dijaga.


Detail Produk

Tag Produk

Ing mesin peeling wiyar nggunakake kneading roll diferensial lan muter kanggo kulit kulit kacang sing jembar. Tingkat peeling sing dhuwur, pamisahan kernel kulit kanthi otomatis, efisiensi dhuwur lan operasi sederhana. Kacang buncis sing kulit bisa diasinake kanggo nggawe cemilan. 

Kauntungan Mesin Peeler Kulit Kacang Broad:
1) Iki mesin pengupas nduweni desain lan struktur kompak sing cukup,
2) Nggunakake prinsip niru desquamate tangan lan elemen mesin khusus, saengga nduweni tingkat peeling sing dhuwur,
3) Tingkat kernel kabeh duwe bathi sing dhuwur lan ora polusi lsp.
4) Mesin kasebut perlu kanggo produk pamrosesan almond, kacang wiji lsp.
5) Kacang buncis sing dikupas ora pecah, warnane sampurna, lumahing ora coklat, lan protein ora tetep. 

Wara-wara --- Amarga kelembapan bahan baku beda-beda,

pelanggan bisa nyiyapake kacepetan motor lan wektu ngupas miturut nyata. Umume ngomong, kacepetan paling apik yaiku 45hz lan wektu peeling yaiku 3-3.5 menit. Mangga operate mesin kasebut minangka Video.

Proses operasi.

① Uripake daya banjur penet tombol ijo. Priksa manawa lampu listrik abang wis urip.

②Pencet tombol ijo, banjur pasang kacepetan motor nganti 40hz-45hz (Kita wis nyetel kacepetan 45hz).

③Tuang udakara kacang udakara 5kgs ing tong sampah ndhuwur.

④Pindhah rocker saka bolongan panganan, supaya kacang sing jembar mentah mlebu ing tong sampah Mesin kasebut bakal ngetokake kacang.

⑤Sawise 3-3.5minuts, pindha rocker bolongan pembuangan, kacang buncis sing wis rampung bakal metu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk