Babagan Kita

Perusahaan Kita

GROUP INDUSTRI BAOTEdununge ing "semenanjung" sing apik ing Kutha Qingdao, China minangka perusahaan anyar lan teknologi tinggi sing nuwuhake tradisi lan ngupayakake inovasi. BAOTE Group duwe telung sub cabang sing fokus ing macem-macem garis bisnis.

Kaping pisanan yaiku produk baja--- Kabeh jinis samberan standar lan non-standar, kacang, mesin cuci rata, sekrup lan sampah baja, wadhah baja sing ana ing ruang lingkup BAOTE Industrial Manufacturing Co ,. LTD

Kapindho yaiku kantong plastik--- Kabeh jinis tas bolos, tas washout pump beton, tas penghapusan asbes, tas gedhe pp; Kabeh diproduksi dening Plastik True Leader.

Sing nomer telu yaiku Qingdao Rainbow Tech Co., Ltd, yaiku pemasok mesin Pipa Beton lan pemasok mesin Plastik. Produk kasebut kalebu mesin getar pipa beton geter ing taun 2005 lan sukses nggawe mesin pipa ekstrusi radial vertikal pertama ing taun 2012. Garis Pipa Silinder Beton Prestressed (PCCP) uga ana ing ruang lingkup.

Sugeng rawuh ing pabrik lan nggawe hubungan jangka panjang karo sampeyan.

Ngormati pelanggan kanthi layanan Best, rega Kompetitif, lan kualitas stabil.

Budaya inti perusahaan

Visi perusahaan: kanggo revitalisasi industri nasional lan nggawe merek terkenal internasional.

Misi perusahaan: Nyedhiyakake panganggo struktur kabinet listrik lan sistem kontrol sing paling sampurna ing saben wektu.

Nilai perusahaan: kanggo entuk pelanggan, nggawe nilai, lan nambah kinclong ing jagad.

Gaya perusahaan: harmoni, integritas, efisiensi lan inovasi.

1. Strategi perusahaan: modernisasi teknologi, diversifikasi pasar, produksi rumit, lan manajemen ilmiah.

Prinsip kerja: karakter pisanan, kemampuan nomer loro.

Filsafat manajemen: berorientasi wong, netepi prinsip.

Filsafat Pasar: Ora ana pasar sing ora bisa dilebokake, lan ora ana pelanggan sing ora bisa komunikasi.

Perusahaan kasebut mesthi nggatekake investasi teknologi lan bakat, nggatekake kebutuhan pelanggan, lan njamin riset lan pangembangan produk anyar kanthi kekuatan teknis sing kuat. Kabeh indikator produk sing diprodhuksi memenuhi utawa ngluwihi persyaratan teknis mesin utama lan ngliwati standar nasional sing relevan. Penilaian profesional lan pangenalan saka departemen berwibawa wis entuk reputasi apik ing pasar domestik lan manca.

Perusahaan kasebut percaya karo prinsip "pelanggan dhisik, berorientasi mutu", kanthi kabijakan kualitas "menang kanthi kualitas, ngupayakake kesempurnaan", lan ngatur produksi lan operasi kanthi ketat sesuai karo standar sistem manajemen mutu industri lan undang-undang nasional sing relevan lan angger-angger. Layanan kanggo menehi bali menyang pelanggan lan masyarakat.

Sertifikasi kualifikasi