Babagan Kita

BAOTE INDUSTRIAL GROUP sing ana ing "semenanjung" sing apik ing Kutha Qingdao, China minangka perusahaan teknologi anyar lan teknologi modern sing nduweni tradhisi lan ngupayakake inovasi. BAOTE Group duwe telung sub cabang sing fokus ing macem-macem garis bisnis.
Kaping pisanan yaiku produk baja - Kabeh jinis samberan standar lan non standar, kacang, mesin cuci rata, sekrup lan sampah baja sampah, wadhah baja sing ana ing ruang lingkup BAOTE Industrial Manufacturing Co ,. LTD
Kapindho yaiku kanthong plastik - Kabeh jinis kanthong kanthong, tas washout pump beton, tas nyopir asbes, pp tas gedhe; Kabeh diproduksi dening Plastik True Leader.
Sing nomer telu yaiku Qingdao Rainbow Tech Co., Ltd, yaiku pemasok mesin Pipa Beton lan pemasok mesin Plastik. Produk kasebut kalebu mesin getar pipa beton geter ing taun 2005 lan sukses nggawe mesin pipa ekstrusi radial vertikal pertama ing taun 2012. Garis Pipa Silinder Beton Prestressed (PCCP) uga ana ing ruang lingkup.

Warta

  • Detil pangopènan lan pangopènan welder kandhang

    Pitakon 1: Kepiye cara nyuda nyandhang tukang las kandhang? 1. Biasane pabrikan mesin las kandhang nganggo bagean nalika digunakake. Kanggo nyuda nyandhang ing antarane bagean, kita kudu mbayar ...
  • Cara kanggo nyuda panggunaan kantong plastik

    Gunakake maneh kantong plastik: pilih sawetara kanthong plastik sing kuwat lan gawanen ing tas sampeyan supaya sampeyan bisa blanja nganggo tas dhewe tinimbang sing disedhiyakake ing toko. Kantong plastik sing bisa digunakake maneh gampang digawa ...
  • Cara nggawe Pancing lan gesper

    Bidang Teknis: Panemuan kasebut gegayutan karo kait-lan-loop sing nyambung paling ora rong bagean, kayata sabuk karo anggota ngarep. Latar mburi: Gandheng-lan-gesper minangka jinis tali, tali, ...

Produk Paling Anyar